Novinka v našom e-shope: Hrebene za ešte výhodnejšie ceny!

Novinka v našom e-shope: Hrebene za ešte výhodnejšie ceny!

Novinka v našom e-shope: Hrebene za ešte výhodnejšie ceny!

V našom e-shope neustále pracujeme na zlepšovaní našich produktov a služieb pre vás, našich zákazníkov. S radosťou vám oznamujeme, že sme optimalizovali balenia našich obľúbených hrebeňov, čo nám umožnilo ponúknuť vám tieto produkty za ešte výhodnejšie ceny!

Čo je nové?

Na základe spätnej väzby od vás, našich zákazníkov vieme, že používate iný spojovací materiál ako ten ktorý bol priložený k hrebeňom. Preto sme sa rozhodli viac nepribaľovať skrutky a podložky k našim hrebeňom.

Pokiaľ by ste hľadali pôvodné balenia spojovacieho materiálu, nájdete ich medzi doplnkami pri konkrétnom hrebeni.

Prípadne nazrite do sekcie spojovací materiál, kde nájdete nepreberné množstvo rôznych skrutiek, podložiek aj matíc, z ktorých si vyberie naozaj každý.

Prečo sme sa rozhodli pre túto zmenu?

Našim cieľom je neustále zlepšovať zákaznícku skúsenosť. Po dôkladnej analýze a spätnej väzbe od vás sme sa rozhodli, že niektoré komponenty, ktoré boli v minulosti súčasťou balenia, nie sú nevyhnutné pre pohodlnú a rýchlu montáž našich hrebeňov.

Táto optimalizácia nám umožnila znížiť náklady a ponúknuť vám ešte lepšiu hodnotu za vaše peniaze.

Veríme, že táto zmena prinesie ešte viac spokojných zákazníkov a že si naše inovované hrebene obľúbite rovnako ako doteraz. Ďakujeme vám za vašu dôveru a tešíme sa na vaše objednávky!